Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ «Ο Δικός Μου…Μαραθώνιος»



Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με αναπηρία ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου των ατόμων με νοητική υστέρηση διοργανώθηκε από την «Εστία», υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου (στο ύψος του Μεροπείου Ιδρύματος).

Το 1ο Γενικό Λύκειο Ν. Ψυχικού έδωσε δυναμικό «παρών» στην αθλητική αυτή εκδήλωση. Μαθητές του Σχολείου μας -και από τις τρεις τάξεις - μαζί με νέες και νέους με νοητική υστέρηση έτρεξαν  συμβολικά και υποστήριξαν την προσπάθεια της «Εστίας» για την ενίσχυση της Υπηρεσίας Πρώιμης παρέμβασης και Συμβουλευτικής για παιδιά 0-6 ετών.

Η Υποδιευθύντρια κ. Π. Πλέσσα, οι καθηγητές της Φυσικής Αγωγής, Ε. Παπαδάκη και Κ.Ευαγγελινός, και η Ν. Αλεξάκη, Χημικός, συνόδευσαν τους μαθητές μας και χάρηκαν μαζί τους τη μοναδική αυτή εμπειρία.


Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και κυρίως στις Υπεύθυνες Εκπ/σης και Δημοσίων Σχέσεων της «Εστίας», κ. Μ. Ζαμπέρτση και κ. Κ. Αναγνώστου αντίστοιχα, και βέβαια στην Πρόεδρο κ. Ε. Προκοπάκη.



Στα παιδιά μας αξίζουν τα πιο θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια  για το ανεξάντλητο φιλότιμο τους και το ειλικρινές ενδιαφέρον που επιδεικνύουν σε όλες τις εθελοντικές δράσεις!

 

                                            


      ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου