Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για την επιλογή ομάδων μαθητών που θα συμμετάσχουν στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - EOES 2023»

 

Το σχολείο μας, όπως κάθε χρόνο, συμμετείχε επιτυχώς με τριμελή ομάδα της Β΄ τάξης στον «Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για την επιλογή ομάδων μαθητών που θα συμμετάσχουν στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα - EOES 2023».

Ο διαγωνισμός  διοργανώθηκε από το ΕΚΦΕ Χαλανδρίου και την Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝΕΚΦΕ)  και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022.

 Οι μαθητές που συμμετείχαν στη  βασική ομάδα  είναι ο Αβραμέας Παύλος, ο Λαμπρινός Μάριος και η Τσιάτη Γλυκερία. Αναπληρωματικά μέλη: Nικηφόρου Δήμητρα και Βαλαβάνη Θεοδώρα.

Οι υπεύθυνοι καθηγητές που προετοίμαζαν για δύο μήνες τους μαθητές μας είναι οι Φυσικοί Λουκρέζης Ιωάννης και Χαρίσης Ζήσης, η Χημικός Πουλιοπούλου Σοφία και η Βιολόγος Αλιφέρη Ολυμπία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τομέα της Β΄ Αθήνας συμμετείχαν στον εν λόγω διαγωνισμό 13 σχολεία, 8 ιδιωτικά και 5 δημόσια, μεταξύ των οποίων και το δικό μας σχολείο, το 1ο Γενικό Λύκειο Ν. Ψυχικού.

                                                                         

                                                                                        ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου