Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

 

Το σχολείο μας,  όπως κάθε χρόνο,  συμμετείχε και φέτος  στον Εργαστηριακό Τοπικό Διαγωνισμό που διοργάνωσε το Ε.Κ.Φ.Ε. Χαλανδρίου στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών-EOES 2024. 

Μαθητές  της Β΄ Λυκείου προετοιμάστηκαν με ζήλο από την αρχή της σχολικής χρονιάς, πραγματοποιώντας με τη βοήθεια των καθηγητών τους, μεγάλο αριθμό πειραμάτων Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας στο εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του σχολείου.

Στο διαγωνισμό που έγινε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στα Εργαστήρια του 2ου Γ.Ε.Λ. Χαλανδρίου, το σχολείο μας εκπροσώπησαν στη  βασική ομάδα οι μαθητές:  Ζαφειρόπουλος  Δημήτρης, Μαράκη  Ασπασία,  Μπέλλας   Αντώνης.  

Συμμετείχαν στην προετοιμασία και ήταν αναπληρωματικά μέλη   οι μαθητές: Γιαννοπούλου Ελευθερία, Μουτσαϊ Ετιόν,  Λέκκος  Επαμεινώντας,  Ξενάκη Ευσταθία,  Τσικοπούλου Δέσποινα.

Οι μαθητές μας βραβεύτηκαν  για τη συμμετοχή τους από την οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού σε ειδική εκδήλωση απονομής Βραβείων και Επαίνων  για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό που έγινε στο 2ο Γενικό Λύκειο Χαλανδρίου στις  21 Δεκεμβρίου 2023. 

 http://ekfe-chalandr.att.sch.gr/

https://www.eoes.science/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου