Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ


Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 μετά τον εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό  της Αγίας Σοφίας και την αρτοκλασία για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών,  το Σχολείο μας συγκεντρώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων, όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας διοργανωμένη από  το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Ν. Ψυχικού.



Η εκδήλωση ξεκίνησε με ευχές προς τη σχολική κοινότητα από τη Διευθύντρια  του Λυκείου μας κ. Πλέσσα, η οποία ανάγνωσε αποσπάσματα από το βιβλίο «Οι τρεις ιεράρχες, Προστάτες της παιδείας» του πατρός Γεωργίου Χριστοδούλου, Πρωτοπρεσβύτερου του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού.

Με θερμά λόγια απηύθυναν τα «Χρόνια Πολλά» προς όλους, καθηγητές, μαθητές και γονείς, τόσο ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Χαράλαμπος Μπονάτσος, όσο και η Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Πλιάκα Τσαντήλα Γιώτα.

                                                 

Την πίτα έκοψε η κ. Γ.Πλιάκα Τσαντήλα με τη Διευθύντρια  του Λυκείου μας κ. Πλέσσα. Οι τυχεροί, που κέρδισαν το φλουρί, έλαβαν από ένα δώρο προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Με  την παρουσία τους μας τίμησαν ιδιαίτερα η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Σχολικής Κοινότητας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Παλτζόγλου Εβελίνα, ο Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Ποιότητας Ζωής, κ.Λιάπης Βασίλειος, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Δημουλά Έφη.

Καλή Φώτιση, υγεία και πρόοδο σε ολόκληρη τη μαθητική κοινότητα!
 
              
        





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου