Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ


Το 1ο ΓΕΛ  Νέου Ψυχικού «Μάνος Ελευθερίου»,  πιστό στο στόχο του να διευρύνει και να καλλιεργεί τα ταλέντα των μαθητών, έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές του να συμμετέχουν σε δράσεις που σχετίζονται με το 4ο επιστημονικό πεδίο Οικονομίας-  Πληροφορικής. Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές πήραν μέρος στις παρακάτω δράσεις με την υποστήριξη της εκπαιδευτικού του σχολείου μας, Μουζέλη Χρυσούλας:   

1.Την εβδομάδα 19-26 Μαρτίου, το σχολείο μας  συμμετείχε στην Οικονομική Ολυμπιάδα με 18 μαθητές και των τριών τάξεων του λυκείου. Οι μαθητές  προσήλθαν με ενθουσιασμό και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις του διαγωνισμού, και με χαρά πληροφορήθηκαν την διάκριση της μαθήτριας Αναστασίας Μανάκου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για την συμμετοχή και προσπάθειά τους.

2.Το Σάββατο 23 Μαρτίου, το σχολείο μας συμμετείχε στο διαγωνισμό της   ΑΣΣΟΕ στα Οικονομικά Ερμής: οι μαθήτριες Αναστασία Μανάκου και Νικολέτου Βασιλική προκρίθηκαν και συμμετείχαν  και στην  Β’ φάση του διαγωνισμού που διεξήχθη  στην ΑΣΣΟΕ το Σάββατο 27 Απριλίου. Αναμένουμε τα αποτελέσματα του τελικού.

3.Την  Πέμπτη  22 Φεβρουαρίου, οι μαθητές των  τριών οικονομικών τμημάτων  παρακολούθησαν την ημερίδα του ΕΟΕΔΕ με τίτλο  «Επαγγελματικός προσανατολισμός-Οι σχολές του 4ου επιστημονικού πεδίου»

4.Την Πέμπτη 14 Μάρτιου 2024  (από 9π.μ. έως 2μ.μ.), οι μαθητές των οικονομικών τμημάτων παρακολούθησαν την διαδικτυακή ενημέρωση για σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.                                                                           

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου