Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

ΝΑΣΟΣ ΓΚΑΒΕΛΑΣ: Ο ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΧΡΥΣΟΣ

 

 

Photo credit: www.marieclaire.gr

Έπειτα από τη μεγάλη χαρά για τις επιτυχίες των μαθητών μας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, το σχολείο μας γεύτηκε στιγμές συγκίνησης και περηφάνιας για το νέο θρίαμβο του απόφοιτου του 1ου ΓΕΛ Ν. Ψυχικού "Μάνος Ελευθερίου", Νάσου Γκαβέλα, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. 

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Τόκιο ανέβηκε και πάλι στο ανώτερο βάρθρο της διοργάνωσης, κερδίζοντας στη σειρά το δεύτερο του χρυσό μετάλλιο, και έγινε έτσι ο μοναδικός Έλληνας που έχει 2 σερί χρυσά μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Νάσος Γκαβέλας, με νέο οδηγό του τον Γιάννη Νυφαντόπουλο, έτρεξε με την ακλόνητη «ψυχή» που από μαθητής είχε επιδείξει και κυριάρχησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα 100 μέτρα Τ11 με χρόνο 11.02′. Ο αγαπημένος απόφοιτος του σχολείου μας πρόσθεσε έτσι μία ιστορική επιτυχία στην σπουδαία πορεία του και έγινε για όλους μας φάρος δύναμης και πίστης στον στόχο! Με τα ανώτερα αυτά ιδανικά εμπνέει τη σχολική μας κοινότητα καθημερινά καθώς είναι τιμή και χαρά του 1ου  Γενικού Λυκείου Νέου Ψυχικού "Μάνος Ελευθερίου" να έχει μετονομάσει το γυμναστήριο του σε «ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΑΒΕΛΑΣ».

Συγχαρητήρια με βαθιά συγκίνηση και υπερηφάνια στον Νάσο και την ομάδα του για την κορυφαία αυτή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου