Σάββατο 2 Απριλίου 2022

ΒΡΑΔΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

 


Μία μαγική βραδιά απολαύσαμε την Τρίτη 29 Μαρτίου στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας. Η σολίστ Εύα Τσάγκλα - Μανωλαράκη είχε επιλέξει να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα υψηλών δεξιοτεχνικών απαιτήσεων. Περνώντας από το μπαρόκ στον κλασικισμό και από εκεί στον ρομαντισμό, ερμήνευσε εξαιρετικά στο πιάνο έργα του Bach, του Beethoven και του GriegO τελευταίος μουσουργός είναι μάλιστα και ο πιο αγαπημένος της, όπως δήλωσε η ίδια αργότερα στο κοινό που την καταχειροκρότησε. Με την εμβρίθεια της μουσικότητάς της σε συνδυασμό με την άψογη τεχνική της η νεαρή ερμηνεύτρια όχι μόνο μας ταξίδεψε, αλλά και μας συγκίνησε!

  


Η Υποδιευθύντρια του Σχολείου, Βικτωρία Κοσμά, χάρισε στην ταλαντούχα ερμηνεύτρια μία όμορφη ανθοδέσμη με την ευχή να δίνει πάντα ρεσιτάλ σε κατάμεστες αίθουσες!


  Θερμά Συγχαρητήρια από όλους μας!

Ευχαριστούμε πολύ την Εύα Τσάγκλα- Μανωλαράκη για τη μαγική βραδιά που μας χάρισε και προσμένουμε και  άλλες!

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑ ΤΣΑΓΚΛΑ – ΜΑΝΩΛΑΡΑΚΗ

 Καθηγήτρια πιάνου στη φιλαρμονική εταιρεία Μάντζαρος (Κέρκυρα).

Σπουδές στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και στο Τμήμα Μουσικολογίας στο Ε.Κ.Π.Α. Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας (Άριστα). 

Σεμινάριο Κατεύθυνσης Εκτέλεσης πιάνου, με την πιανίστα Hideyo Harada, Aθήνα (PianoPlus Festival).

 Internationale Musiktage Brache. Σεμινάριο Μουσικής Εκτέλεσης, Γερμανία.

Summer Piano Institute. Θερινή Ακαδημία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα.

 Internationale Musiktage Brache. Σεμινάριο Μουσικής Εκτέλεσης, Γερμανία.

 Master-class με τον Nicholas Zumbro στην αίθουσα συναυλιών του Φίλιππου Νάκα, Αθήνα. Σεμινάριο Κατεύθυνσης Εκτέλεσης πιάνου με τον πιανίστα Claudio Curro Dossi, Aθήνα (PianoPlus Festival).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου