Σάββατο 2 Απριλίου 2022

ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

                                      

Υπερήφανο για άλλη μία φορά το Σχολείο μας για τις διακρίσεις μαθητών μας στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, που διοργανώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών στις 30 Μαρτίου 2022.

 Θερμά Συγχαρητήρια στους μαθητές μας Γεωργιάδη Μυρτώ (Β2), Τσίλη  Μαριτίνα   (Β3)  και Ταβουλάρη Αντώνη (Α5) που διακρίθηκαν στην Α΄ Φάση των αγώνων μεταξύ εκατοντάδων άλλων συμμαθητών τους από όλα τα σχολεία, Δημόσια και Ιδιωτικά, της Β΄ Αθήνας!

 Πιο συγκεκριμένα:

·       Η Γεωργιάδη Μυρτώ  κατέκτησε την  1η θέση  στο τριπλούν (10.86μ.)

·       Η Τσίλη Μαριτίνα  κατέκτησε την 3η θέση στη Β΄ Αθήνας στα 200 μέτρα

με χρόνο 26΄΄. 49

·       Ο Ταβουλάρης Αντώνης κατέκτησε τη 2η θέση στη Β΄ Αθήνας στα 400 μέτρα εμπόδια

 Οι δύο πρώτες μαθήτριες προκρίθηκαν μάλιστα  και στη Β΄ Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων και τους ευχόμαστε από καρδιάς

                                                        Καλή Επιτυχία!

 

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και για τους μαθητές μας που διακρίθηκαν σε μία τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση αλλά και για τον υπεύθυνο Καθηγητή τους! Θερμά Συγχαρητήρια και στον κ. Γ. Σέργη, Καθηγητή της Φυσικής Αγωγής του 1ου Λυκείου Ν.Ψυχικού!

 Όλοι τους συνεχίζουν την αθλητική παράδοση του Σχολείου μας!  Θυμίζουμε ότι από το 1ο Λύκειο Ν. Ψυχικού αποφοίτησαν σημαντικοί αθλητές με μεγάλες διακρίσεις. Αρχίζουμε από τον μεγάλο μας μπασκετμπολίστα  Θοδωρή Παπαλουκά  και ενδεικτικά αναφέρουμε την Βασιλική Ζαχαριά, παγκόσμια πρωταθλήτρια στο tae kwo dο, την Βάμβα Σταυρούλα, πρωταθλήτρια Ελλάδος στο tae kwo dο και την  Λύρου Γεωργία, χάλκινη πρωταθλήτρια Ελλάδος στην πυγμαχία, όλοι τους απόφοιτοι  του σχολείου μας.

Κορωνίδα βέβαια όλων αυτών η επιτυχία του απόφοιτού μας , Νάσου Γκαβέλα, του Χρυσού Ολυμπιονίκη στο Τόκιο!

Και πάλι:

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

                                                                                    ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου