Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΟΡΤΗ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Ν.ΨΥΧΙΚΟΥ


 


Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης σημαίας στον σημαιοφόρο και τους παραστάτες του Λυκείου  μας, που ορίστηκαν για τον εορτασμό των Εθνικών Επετείων της 28ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου, ενώ απονεμήθηκαν πολλά Αριστεία και Βραβεία στους μαθητές μας για την υψηλή επίδοση και το άριστο ήθος τους.

Συγκεκριμένα  Σημαιοφόρος ορίστηκε η μαθήτρια Κ. Κωσταροπούλου με γενικό βαθμό Άριστα (19,8) και Παραστάτες οι μαθητές/τριες  Ε. Περιδρόμου με γενικό βαθμό Άριστα (19,7), Σ. Αθανάσιος με γενικό βαθμό Άριστα (19,6), Κ. Λυμπεροπούλου με γενικό βαθμό Άριστα (19,9), Π. Κόκκα με γενικό βαθμό Άριστα (19,6) για την 28η Οκτωβρίου, Θ. Βαλαβάνη με γενικό βαθμό Άριστα (19,6) για την 25η Μαρτίου, και μετά από κλήρωση οι μαθήτριες Δ. Τσικοπούλου για την 28η Οκτωβρίου και Δ. Καλκαντάρα για την 25η Μαρτίου.

Την παράδοση ακολούθησε το επετειακό αφιέρωμα των μαθητών και των τριών τάξεων, όπου μέσα από την ιστορική αναδρομή, τα τραγούδια τους και την προβολή των ιστορικών ντοκουμέντων της περιόδου,  παρουσιάστηκε η νικηφόρα πορεία από το έπος του ’40 στα Αλβανικά βουνά, η αντίσταση, ο ηρωισμός του λαού μας, μέχρι τη χαρμόσυνη μέρα της απελευθέρωσης. Παράλληλα το Σχολείο παρακολούθησε το Αφιέρωμα στη μεγάλη ηρωίδα Λέλα Καραγιάννη.

Την Παρασκευή 28  Οκτωβρίου 2022 μετά την κατάθεση στεφάνου οι μαθητές και οι μαθήτριές μας παρήλασαν με λεβεντιά και χάρη, κάνοντας γονείς και καθηγητές υπερήφανους.

Συγχαρητήρια σε όλους του μαθητές μας ! Συγχαρητήρια και στους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του 1ου Γενικού Λυκείου Νέου Ψυχικού, κ Κ. Ευαγγελινό και κα Ε. Παπαδάκη.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου