Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

 

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των πανελλαδικών εξετάσεων στον Δήμο μας, όπως καταγράφονται από την εφημερίδα Τοπικά Νέα (αρ.φύλλου 786 / Α’ δεκαπενθήμερο Οκτωβρίου),το Σχολείο μας κρατά και εφέτος τα σκήπτρα.

"Οι τρεις υψηλότερες ατομικές βαθμολογίες στον Δήμο μας έρχονται για μία ακόμη χρονιά από μαθητές του Λυκείου Νέου Ψυχικού".

Την υψηλότερη βαθμολογία πέτυχε η Κατερίνα Λιουδάκη, που εισήχθη στην Αρχιτεκτονική Αθηνών με μέσο όρο γραπτών 18,58 και 22.195 μόρια (τα μόρια ξεπερνούν τις 20.000 διότι οι υποψήφιοι της Αρχιτεκτονικής Σχολής εξετάζονται και στο σχέδιο).  Να θυμήσουμε ότι η Κατερίνα Λιουδάκη τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αποσπάσει το Βραβείο Καινοτομίας στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών με θέμα «Διαστημικές Εικόνες και Καλλιτεχνικές Εκφράσεις 2020-2021», για το έργο της «Ο κόσμος που ξέχασες να μου δείξεις».

Την δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία πέτυχε ο Ίωνας Ευαγγέλου, με μέσο όρο 18,53 και 18.740 μόρια, που εισήχθη στην Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

Η τρίτη υψηλότερη βαθμολογία ανήκει στην Ευγενία Μουζουράκη, που με μέσο όρο 18,35 και 18.415 μόρια, εισήχθη στο Τμήμα Βιολογίας Αθήνας,και μάλιστα 7η στη σειρά κατάταξης.

 

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και πάλι όχι μόνο στους πρώτους των πρώτων αλλά και σε όλους τους μαθητές μας που  κατάφεραν να διακριθούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις,  κάνοντάς μας υπερήφανους για μια ακόμη φορά!

                                                                                                       ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου