Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

 


Στο πλαίσιο των προσπαθειών του σχολείου μας για διαρκή και αποτελεσματική επικοινωνία με τις οικογένειες των μαθητών και των μαθητριών μας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου ενημερωτική συνάντηση του Συλλόγου Διδασκόντων με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων. 

Καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους, η Διευθύντρια του σχολείου, κ. Π.Πλέσσα παρουσίασε τους κανόνες, τα μέτρα και τις δράσεις για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του σχολείου καθώς και θέματα φοίτησης. Κατόπιν, έδωσε το λόγο στην Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου ΓΕΛ Ν.Ψυχικού, κ.κ. Γ.Πλιάκα και Κ.Βιδάλη, οι οποίοι περιέγραψαν το έργο του Συλλόγου καθώς και τους επόμενους στόχους. Ακολούθησε η φιλόλογος κ. Α.Μπουράκη η οποία αναφέρθηκε στις εκπαιδευτικές δράσεις-προγράμματα που οργανώθηκαν στο σχολείο την προηγούμενη χρονιά, στους διαγωνισμούς και τις διακρίσεις που έλαβαν οι μαθητές καθώς και στα εξαίρετα αποτελέσματα που έφεραν οι τελειόφοιτοι στις πρόσφατες Πανελλαδικές Εξετάσεις. Για τους στόχους,  τη διδακτέα ύλη των μαθημάτων, την Τράπεζα Θεμάτων και τις εξετάσεις, οι γονείς-κηδεμόνες ενημερώθηκαν αναλυτικά από τη φιλόλογο κ. Μ. Γενοβέζου.

Πριν το τέλος της εποικοδομητικής αυτής συνάντησης, οι γονείς έλαβαν απάντηση στα ερωτήματα που διατυπώθηκαν καθώς και συμβουλές για την καθημερινή προετοιμασία των μαθητών με στόχο τη βέλτιστη σχολική τους πορεία και πρόοδο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου